Hollannin maajoukkuemies Wesley Sneijder, 30, ei siirtyne tammikuussa, koska miehen perässä ollut Juventus ei ole valmis maksamaan Galatasarayn pyytämää 20 miljoonaa euroa miehestä.

Seurapomo oli aiemmin kertonut, että tätä summaa – mikä on kirjattu miehen sopimuksen purkupykäläksi – halvemmalla pelaaja ei lähde seurasta.

– [Galatasarayn] johtokunta on sanonut hyväksyvän vain tarjouksen, mikä kohtaa sopimukseen asetetun summan. Juventus ei aio sellaista summaa pelaajasta maksaa, pelaaja agentti Guido Albers kertoi NTV Sporille Goal-sivuston mukaan.

– Enkä usko minkään muunkaan seuran olevan valmis tuollaiseen summaan hänestä. Galatasaraylla ei ole halua myydä pelaajaa. Hänellä on 18 kuukautta sopimusta jäljellä ja hän on tyytyväinen Istanbulissa.

Sneijderilla on ollut ongelmia palkkansa saamisessa. Galatasarayta kuitenkin kiinnostaa miehen kanssa jatkosopimuksen tekeminen, mutta agentin mukaan tästä käydään keskustelut myöhemmin.

– Emme puhuneet vielä sopimuksen mahdollisesta jatkamisesta. Seuralla on puheenjohtajavaalit toukokuussa ja asia nousee pöydälle sen jälkeen.

– Meillä on ollut jotain ongelmia miehen palkan suhteen viime kuukausien suhteen ,mutta nyt hän on saanut rahansa säännöllisesti.