FC Barcelona saattaa menettää kauden päätteeksi luottopakkinsa Dani Alvesin, jonka sopimus päättyy.

Tilanne on seuralle ongelmallinen, koska se on siirtokiellossa eikä voi hankkia pelaajia lainkaan vuoden 2015 aikana. Täten seura tuskin myy yhtäkään pelaajaa talven tai kesän siirtoikkunoissa.

Seura valitti jo viime keväänä FIFA:n langettamasta päätöksestä, mutta valitukset ensin itse kattojärjestöön ja talvella urheilun oikeusturvalautakuntaan tulivat bumerangeina takaisin. Nyt seura on vielä julkisuudessakin vedonnut eri tahoihin, että pannaa lievennettäisiin, mutta alkuperäinen rangaistus on yhä voimassa.

Alvesin edustajan mukaan 31-vuotiaas brassi saattaa vielä jatkaa nykyseurassa ja pelaaja odottaa seuraltaan nyt tarjousta.

– Dani voi yhä tehdä jatkosopimuksen. Mutta jos hänen täytyy siirtyä, niin sitten se tapahtuu. Kiinnostusta on muista seuroista ja hän pohtii nyt vaihtoehtojaan., Dinorah Santa kertoi Goal-sivustolle.

– Hän haluaisi jäädä, mutta katsotaan mitä tapahtuu. Hän on ammattilainen ja antaa joka tapauksessa kaikkensa seuralle kauden loppuun. Hän ei tule lähtemään ainakaan ennen sitä.

Alves siirtyi Barcelonaan Sevillasta vuonna 2008 ja tunnetaan varsinkin vahvasta hyökkäysinnosta, koska hän osallistuu aktiivisesti hyökkäyksiin.