Liverpool-luotsi Brendan Rodgers kritisoi voimakkaasti tiistain tappiollisen Liigacup-välierän jälkeen vastustajan Chelsean hyökkääjää Diego Costaa tämän kovista otteista. Chelsea eteni kilpailun finaalin Branislav Ivanovicin jatkoaikapuskun turvin yhteismaalein 2-1.

Espanjalaistunut brassikärki Costa oli koko 90-minuuttisen kahnauksissa Liverpool-puolustajien kanssa ja mm. talloi pari kertaa vastustajiensa jaloille. Muutenkin miehen kamppailuotteet muistuttivat enemmän painia kuin jalkapalloa.

Ottelun erotuomari ei reagoinut tallomisiin, jotka olivat Chelsea-luotsi Jose Mourinhon mukaan vahinkoja. Costa sai lopulta varoituksen jatkoajalla nokkapokasta Liverpool-pelaajan kanssa.

– Hän on erinomainen jalkapalloilija. Hänellä on kuitenkin tämä puoli ja näimme kaksi [vakavaa] tapahtumaa. Emre Canin tapauksessa hän olisi voinut hyvin hypätä yli. [Tallomistilanteessa] Martin Skrtelin kanssa ei hänen olisi tarvinnut tehdä sitä. Se oli heikkoa toimintaa häneltä, Rodgers kommentoi Sky Sportsille.

Mourinho puolusteli hyökkääjää, jolle saatetaan langettaa teoistaan jälkikäteen pelikielta.

– Vastustaja oli maassa ja hän vain laittaa jalkansa sinne tavoitellakseen palloa, Mourinho kommentoi.

Chelsea kohtaa 1. maaliskuuta pelattavassa finaalissa Tottenhamin tai Sheffield Unitedin. Jälkimmäisten joukkueiden välinen toinen välieräottelu pelataan keskiviikkona Sheffieldissa. Tottenham voitti kotonaan 1-0-lukemin.