Espanjalaisjätti FC Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu kävi paikallisen Radio Catalunyan haastattelussa. Bartomeu avasi juttutuokionsa aikana muun muassa katalonialaisseuran ja sen tähtihyökkääjän Lionel Messin välistä tilannetta.

– Olen ollut yhteydessä häneen ja hän on onnellinen, omaten paljon kunnianhimoa ja voitonhalua. Hän tekee töitä enemmän kun useimmat, Bartomeu sanoi espanjalaiselle AS:lle.

Viime aikoina Messin, 27, ympärille on nostettu suuri kohu siitä, että tämä olisi vaihtamassa seuraa. Ykkösvaihtoehdoksi on huhuiltu Englannin Valioliigaa tällä hetkellä johtavaa Chelsea FC:ta. Bartomeu tyrmäsi kuitenkin siirtohuhut täydellisesti.

– Hän kertoi minulle haluavansa päättää uransa Barcassa ja hänen sitoutumisensa ja uskollisuutensa ovat huipussaan. Ei ole epäselvyyttä hänen tulevaisuudestaan, hän sanoi jo haluavansa jäädä ja hänellä on sopimus tänne.

Bartomeu ei suostunut kommentoimaan se kummemin Messin ja Barcelonan päävalmentajan Luis Enriquen välistä suhdetta. Kaksikon on väitetty aiemmin riitautuneen, jonka seurauksena Messin siirtymistä muualle on spekuloitu ahkerasti.

– Suljemme tämän aiheen koska sellaista ei ole. En selitä heidän pukukoppisuhdettaan, olen hienovarainen henkilö, Bartomeu sanoo.

Messin ja Barcelonan nykyinen sopimus ulottuu kesäkuun 2018 loppuun asti. Argentiinalainen teki debyyttinsä seuran edustusjoukkueessa virallisesti 16. lokakuuta vuonna 2004 harjoitusottelussa portugalilaista Portoa vastaan.