HIFK ja FC Inter aloittavat tänään kautensa Liigacupissa. Joukkueet iskevät yhteen Turussa Javenture Areenalla.

Kumpikin ryhmä lähtee otteluun siipirikkoisena. Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella vammojen takia Joni Aho, Vincent Onovo, Diogo da Costa, Oskari Qvick, Joonas Lahti ja Juuso Hämäläinen. Toppari-kaksikko Renars Rode ja Oskar Cederling jatkavat joukkueessa testillä.

– HIFK nousi Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi. On mielenkiintoista kohdata heidät jo tässä vaiheessa kautta. He haluavat varmasti verrata tasoaan muihin Veikkausliigajoukkueisiin nähden ja tulevat varmasti kovalla sykkeellä talven peleihin, ennustaa Interin päävalmentaja Job Dragtsma seuran kotisivuilla.

Puolestaan HIFK:n sopimuspelaajista varmuudella ovat poissa Pietarissa alle 21-vuotiaiden maajoukkueen matkassa olevat Carljohan Eriksson, Nnaemeka Anyamele, Fredrik Lassas ja Youness Rahimi.

– Meille Liigacup on iso juttu. Nousijajoukkueena haluamme tietysti nähdä, mihin paukkumme tässä vaiheessa riittävät. Pelimme ei missään nimessä ole valmista, mutta toivottavasti jo sillä mallilla, että näkyy harjoiteltuja asioita tai niiden aihioita, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ennakoi puolestaan Tähtirintojen kotisivuilla.

Ottelu alkaa klo 14.00.