Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri heittää täkyn tähtipelaajastaan Paul Pogbasta kiinnostuneille seuroille. Nuorukainen näytti taas osaamistaan iskemällä Chievon verkkoon upean kaukolaukausmaalin kierteisellä vedolla yläkulmaan viikonloppuna. Hän myös syötti toisen maalin 2-0-voitossa.

21-vuotiasta ranskalaista on kosittu tiettävästi niin Real Madridin kuin myös ManU:n sekä Chelsean toimesta viime aikoina. Myös Arsenal ja Manchester City ovat olleet huhuissa mukana. Pelaaja on saatavilla vahvistetaan Italiasta. Kunhan hinta täsmää.

– Pogba on vasta 21-vuotias ja hänellä on 10-15 huippuvuotta edessään. Hänellä on mahdollisuus kehittyä myös yhä paremmaksi. Voittaakseen pelejä täytyy joukkueessa olla mahtavia pelaajia [kuten Pogba] – eihän muuten seurat maksaisi näistä pelaajista 100 miljoonaa euroa, Allegri laittoi hintalapun tähdelleen Sky Sports Italian haastattelussa.

– Maailmanluokan pelaajia on hankala korvata, mutta se on mahdollista tehdä. En usko, että tämä on kuitenkaan meidän huolenaiheena juuri nyt.