Valioliiga on vahvistanut mediassa liikkuneen tiedon, että Chelseasta viime kesänä MLS-sarjassa vuona 2015 aloittavaan New York City FC:hen siirtynyt Frank Lampard onkin itse asiassa Manchester Cityn sopimuspelaaja.

Pelaaja oli tehnyt sopimuksen City Football Groupin kanssa, jonka alaisuuteen kuuluvat sekä Mancheste Cityr että tuore MLS-seura.

Valioliigan mukaan pelaaja on yksinomaan rekisteröity brittiseuraan koko kaudeksi, eikä pelkästään lainasopimuksella kuten koko alkukauden on puhuttu.

– Olemme saaneet vahvistuksen Manchester Cityltä siitä, ettei heillä ja New York City FC:llä ole minkäälaista sopimusta pelaajasta, Valioliigasta vahvistettiin Sky Sportsille.

USA:sta on sadellut kritiikkiä järjestelyä kohtaan mm. kannattajilta, jotka ovat ostaneet New York City FC:n kausikortin sillä oletuksella että Lampard olisi yksi joukkueen tähdistä.

Lampardin kerrottiin alunperin edustavan Manchester Cityä vain vuoden 2014 loppuun. Nyt mahdollista on kuitenkin se, että hän pelaakin seurassa kauden loppuun.

Englantilaiskonkari on ollut hyvässä vireessä ja tehnyt jo seitsemän maalia 13 pelaamassaan ottelussa Citylle, joka taistelee Chelsean kanssa vahvimmin Valioliigan voitosta.