Brittilehti Daily Expressin mukaan Arsenalissa pohditaan vakavasti Jack Wilsheren myymistä.

23-vuotias keskikenttämies on seuran oma kasvatti, joka debytoi edustuksessa jo 16-vuotiaana. Hänestä on odotettu joukkueelle johtajaa ja kapteenia aikuistuessaan. Mies on kuitenkin kärsinyt paljon vammoista ja kehitys on polkenut paikallaan viime vuodet.

Sen lisäksi pelaaja on myös toistuvasti ollut otsikoissa kentän ulkopuolisista asioista ja tuorein tapahtuma oli vastikään julkisuuteen tullut tupakointitapaus. Wilshere oli kuvattu yökerhossa vesipiippu kädessä.

Arsenal-luotsi Arsene Wenger kertoi pelaajan olleen luvan kanssa seuraamassa tuolloin Superbowl-ottelua yömyöhään. Wenger kertoi myös tietävänsä ettei Wilshere ole tupakoija, vaikka mies on pariin kertaan aiemminkin saatu kuvattua yöelämästä savuke kädessään.

Luottaako Wenger yhä pelaajaan?

Wenger tiedetään tarkkana miehenä, joka haluaa pelaajiensa elävän moitteettomasti myös yksityiselämässään. Mikäli mies katsoo Wilsheren olevan kykenemätön ammattilaisuuteen ympärivuorokautisesti, saattaa mies

Arsenalilla on runsaudenpulaa hyökkäysorientoituneista keskikenttämiehistä, joihin Wilsherekin lasketaan.

Englannin maajoukkuemies on pelannut välillä alempanakin ryhmityksessä, mutta miehen kurinalaisuus ei ole aina ollut riittävällä tasolla puolustusvelvoitteiden suhteen ja oma pää on ollut siten kovilla.

Daily Expressin mukaan potentiaalinen uusi osoite voisi olla Liverpool. Seurassa etsitään paikkaajaa MLS-sarjaan kauden jälkeen lähtevälle Steven Gerrardille. Wilsheren hintalapun uskotaan nousevan peräti 25 miljoonaan puntaan.