Saksalaisjätti Bayern München otti lauantaina Saksan Bundesliigassa vakuuttavan voiton Paderbornista lukemin 6-0.

Bundesliigaa johtavan FC Bayernin maalitili avautui 24. peliminuutilla Robert Lewandowskin onnistuessa maalinteossa. Lewandowski iski myös Bayernin toisen osuman ennen puoliaikaa.

FC Bayern sai toisella puoliajalla toisen rankkarinsa, ja oli Arjen Robbenin vuoro onnistua. Samalla Robbenista tuli kaikkia Bundesliigan seuroja vastaan maalin uransa aikana iskenyt pelaaja.

Robben onnistui vielä viimeistelemään Bayernin 6-0-maalin. Sitä ennen Franck Ribery ja Mitchell Weiser lisäsivät vieraiden johtoa.

Joulutauon jälkeen Bayernin peli ei ollut parhaimmillaan, mutta viime aikoina sen otteet ovat ällistyttäneet. Kolmesta edellisestä ottelusta se on puristanut kolme voittoa murskaavalla maalierolla 16-0. Ystävänpäivänä se kaatoi Hamburger SV:n peräti 8-0, viikko ennen tuota ottelua se otti 2-0-vierasvoiton Stuttgartin kustannuksella.