Viikko sitten vierasvoitolla Freiburgista Bundesliigan jumbosijalle hyvästit jättänyt Borussia Dortmund näyttää aloittaneen kauan odotetun kipuamisensa ylöspäin. Perjantaina Dortmund kaatoi kotonaan Mainzin 4-2.

Jürgen Kloppin miehistön kausi on ollut melkoista painajaista, mutta Dortmundissa ei ole painettu paniikkinappulaa ja menestysluotsin asemaa ei ole oikeastaan edes kyseenalaistettu. Nyt luottamus alkaa kantaa myös hedelmää.

Signal Iduna Parkin kotiyleisö ei tosin päässyt helpolla perjantaina, sillä Elkin Soto vei Mainzin johtoon jo 50 sekunnin pelin jälkeen ja vierasjohto säilyi taukoon saakka. Neven Subotic ja Marco Reus käänsivät toisen jakson alussa pelin kuitenkin nopeasti, mutta Yunus Malli iski pian perään Mainzin tasoituksen.

Dortmund kuitenkin näytti löytäneensä itseluottamuksen. Pierre-Emerick Aubameyang iski numeroiksi 3-2 ja Nuri Sahin pian perään 4-2, joka jäi myös ottelun lopputulokseksi.

Dortmundin voitto oli myös täysin ansaittu, sillä joukkue vei laukaukset kaikkiaan 21-6 ja kohti maalia osuneet laukaukset 10-3.