Fortuna Düsseldorfin kärkimies Joel Pohjanpalo haluaa unohtaa viime perjantain kakkosbundesliigaottelun mahdollisimman pian. Kotiotteluun Erzgebirgea vastaan ylivoimaisena ennakkosuosikkina lähtenyt Düsseldorf koki karvaan 2-3 tappion.

– Päästimme kolme todella helppoa, lähes naurettavaa, maalia ensimmäisellä jaksolla. Sillä tavoin pelit pystyy häviämään, Pohjanpalo manasi SuomiFutis-sivustolle.

– Tällä tasolla ei tuollaisia virheitä saisi tapahtua. Varsinkaan kotikentällä. Noin löysä puolustaminen on meiltä harvinaista. Teimme karmeita virheitä.

[nosto tasoitus=”vasen”]Nyt olisi ollut hyvä saada kolme pistettä ja samalla kärkeä kiinni.[/nosto]Düsseldorf oli tulla kuitenkin takaisin, mutta loppukiri jäi maalin päähän. Pohjanpalon mukaan pelissä oli jotain hyvääkin.

– Ilman paria nukahdusta olisimme voittaneet. Varsinkin toisella jaksolla pelasimme hyvin ja tulimme melkein tasoihin.

– Nyt olisi ollut hyvä saada kolme pistettä ja samalla kärkeä kiinni. Mutta asemat ovat yhä hyvät, pelejä on paljon jäljellä. Joukkueet tulevat vielä pelaamaan paljon ristiin, Pohjanpalo laski.

Joel Pohjanpalon maalitili on vielä kevätkierroksen kahdessa ottelussa avaamatta. Perjantaina huippupaikkoja ei ollut.

– Pari vetoa oli, mutta ei mitään kovin ihmeellistä. Tähtäin on laitettu seuraavaan otteluun, kun kohtaamme Nürnbergin kotona. Silloin on tarkoitus palata voittojen tielle, Pohjanpalo mietti.

Matti Heikkilä