Fortuna Düsseldorfin kevätkierros Saksan 2. Bundesliigassa alkoi vierastasapelillä Karlsruhen vieraana. Tulos tyydytti avauskokoonpanossa ollutta Joel Pohjanpaloa.

– Saadaan olla erittäin tyytyväisiä pisteeseen. Rehellisesti sanottuna pahemmin olisi voinut mennä. Piste oli tällä kertaa hyvä tulos vieraskentältä, Huuhkaja-kärki sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– Kenttä oli surkea ja haittasi peliä. Mutta enemmän haittasi se, että meiltä lensi pelaaja ulos jo puolen tunnin pelin jälkeen. Emme tosin pelanneet erityisen hyvin edes täydellä miehistöllä.

[nosto tasoitus=”oikea”]Kaikki oli hyvin, jalka ei vaivannut. Peli kulki suhteellisen hyvin muihin olosuhteisiin nähden.[/nosto]Isäntäjoukkue Karlsruhe meni johtoon rankkarimaalilla, mutta Düsseldorf nousi tasoihin. Aluksi vaikutti, että maali syntyi Pohjanpalon hipaisun jälkeen, mutta hidastukset näyttivät, ettei kontaktia ollut.

– En osaa sanoa, miten keskityspallo meni loppujen lopuksi maaliin. Pallo ohitti minut hyvin läheltä, mutta en siihen osunut. Tärkeintä oli, että se meni sisään joka tapauksessa.

Kevätkierrosta edeltävällä valmistautumisjaksolla Pohjanpaloa vaivasi sisäreisi, mutta nyt kaikki on kunnossa.

– Kaikki oli hyvin, jalka ei vaivannut. Peli kulki suhteellisen hyvin muihin olosuhteisiin nähden.

– Nyt on vuorossa kaksi kotipeliä ja niistä otetaan lisää pisteitä. Olemme hyvin mukana nousutaistelussa, Pohjanpalo laski.

Matti Heikkilä