Betssonin kansainvälisen jalkapalloilun asiantuntija Jari Litmanen odottaa viime kauden Mestarien liigan finalistin, Atletico Madridin, jatkavan kahdeksan parhaan joukkoon.

Mutta keskiviikon ottelussa Leverkusenissa Litmanen näkee kotijoukkueella tietyt mahdollisuudet horjuttaa espanjalaisia.

– Leverkusenilla sarja on sujunut vaihtelevasti, tosin pelit ovat olleet katsojille viihdyttäviä. Maalilukemat niissä voivat mennä ihan miten vain. Juuri tämän vuoksi Leverkusenilla on sauma horjuttaa Atleticoa ja nimenomaan kotona. Joukkueen hurlumhei-pelitaktiikka voi tuoda tulosta ja maaleja, mutta puolustus vuotaa samaan tahtiin joskus pahasti, Litmanen huomauttaa.

– Keskiviikkona on kyse siitä, pystyykö Leverkusen pitämään oman maalinsa puhtaana tai päästämään vain yhden maalin. Jos pystyy, voitto on mahdollinen.

Atletico lähtee erinomaisesti eri tilanteisiin reagoivan valmentajansa Diego Simeonen johdolla hakemaan Leverkusenista vain tulosta, Litmanen toteaa.

– Joukkue saattaa hyvin pelata täysin riskittä ja kärsivällisesti kyttäillä saumaa vierasmaaliin Leverkusenin hyvin tuntevan Mario Mandzukicin sekä viime vuosina parhaat pelinsä juuri euro-otteluissa pelanneen, kotiin palanneen El Ninon, Fernando Torresin, johdolla.

– Atletico on ilman muuta tämän otteluparin parempi joukkue ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös jatkoon menijä. Tämän he tietävät myös Atleticossa, ja ratkaisun siirtäminen kotiin kävisi heille erinomaisesti.