Manchester Cityn hyökkääjä Stevan Jovetic ei voi ymmärtää Manuel Pellegrinin päätöstä jättää hänet pois Mestarien liigan miehistöstä.

Joveticin nimi jätettiin pois Mestarien liigan jatkopeleistä ja sen sijaan tilalle nousi uusi hankinta Wilfried Bony. Puolitoista vuotta sitten Fiorentinasta tullut Jovetic on tuohtunut päätöksestä.

– Ansaitsen pelata Mestarien liigassa. Tiedän sen. Manageri on tappanut minut tällä päätöksellä. Minusta tuntuu, että ansaitsen paikkani ja muut ihmiset ovat sanoneet samaa, Jovetic harmitteli Sunday Mirror Sportin haastattelussa.

– Ihmiset ovat sanoneet minulle, että olen loistopelaaja, mutta selvästikään manageri ei ajattele samalla tavoin. Olen hyvin pettynyt vieläkin. Mielestäni se ei ollut hyvä taikka oikea päätös, Jovetic jatkoi.

25-vuotias Jovetic on yhdistetty huhuissa Serie A -seuroihin. Tuoreiden tapahtumien ja sanomisien valossa kesäsiirto ei olisi yllätys.

– En ole tehnyt päätöstä tulevaisuudestani. Odotan kesään ja sitten nähdään. Manageri on laittanut muita pelaajia edelleni, joten ehkä tämä on viesti siitä, mitä hän haluaa tehdä, Jovetic mietti.