Kauden 2015 jalkapallon Liigacup ylitti lohkovaiheen osalta perjantaina puolivälin. Ensimmäinen lohko saatiin päätökseen ja viimeinenkin joukkue – RoPS – aloitti taipaleensa Liigacupissa.

Lohko D saatiin päätökseen ja jatkoon lohkosta menevät HIFK ja FC Inter. Myös lohkon D jatkopaikat on jaettu ja puolivälieriin jatkavat Ilves ja FC Lahti. Samalla myös ensimmäinen puolivälierä Ilves – Inter on varmistunut. Näin Veikkausliigan nousijajoukkueista kaksi on jo varmasti jatkossa.

Liigacup on kiinnostanut myös yleisöä hyvin. KuPS:n ja FC Lahden ottelua perjantaina seurasi 823 katsojaa ja RoPS – HJK houkutteli myös paikalle yli 500 katsojaa, vaikka RoPS pelasi kotiottelunsa Oulussa.

Liigacup jatkuu lauantaina 14.2. lohkon C ottelulla SJK – FF Jaro ja lohkovaihe saadaan kokonaisuudessaan päätökseen lauantaina 28.2.

Liigacupin kustakin neljästä alkulohkosta jatkaa kaksi joukkuetta puolivälieriin ja Liigacupin mestaruus ratkaistaan 4.4. pelattavassa finaalissa. Liigacupin mestaruutta puolustaa SJK, joka kaatoi viime kaudella finaalissa VPS:n.

Liigacup perjantaina:

FC Inter – IFK Mariehamn 3-3 (2-2)
RoPS – HJK 0-2 (0-0)
KuPS – FC Lahti 1-2 (0-0)