Lahdessa saatetaan ensi kaudella nähdä kosolti uusia ulkomaalaispelaajia Veikkausliigajoukkueessa.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoi alkuviikosta, että ”Kuhnureiden” ryhmään saapuu viimeistään hiihtolomaviikon, eli päättymässä olevan viikon jälkeen kaksi ulkomaalaispelaajaa.

– Hyökkääjä ja keskimmäinen keskikenttä. Heidän piti tulla (Lahteen) jo tällä viikolla, mutta nyt on tullut vähän mutkia matkaan. Toivon mukaan he tulevat seuraavan yksilöharjoitusviikon aikana maahan, Korkeakunnas kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Ulkomailta tuleva pelaajakaksikko on aluksi koeajalla Lahdessa.

[nosto tasoitus=”vasen”]Se on vähän sellainen diili… en voi oikein vielä sanoa siitä mitään.[/nosto]Pelaajat tulevat samasta seurasta. Korkeakunnas vihjaa, että kyseinen seura ja Lahti saattavat jatkossa tehdä isompaakin yhteistyötä keskenään.

– Se on vähän sellainen diili… en voi oikein vielä sanoa siitä mitään. Tämmöinen jonkinlainen yhteistyökuvio on kuitenkin rakentumassa ja sen kautta uusia pelaajia tulossa, ”Toke” sanoi.

Korkeakunnaksen odotukset uusiin testipelaajiin ovat kovat. Jos molemmat jäävät Lahteen ensi kaudeksi, joukkue alkaa olla kasassa.

– Seurajohto on tehnyt hartiavoimin töitä. Jos nämä kaksi täsmähankintaa nyt osuvat, meillä on varmasti kovempi rosteri kuin viime kaudella.

– Turhia riskejä ei olla kuitenkaan otettu. Homma on hallinnassa ja tiedetään omat rajat, Korkeakunnas linjasi.

Christos Zavros