Perparim Hetemaj on pelannut Serie A:ssa viisi vuotta, mutta muistaa edelleen kaikki ottelunsa.

Keskiviikkona Hetemaj saavutti yhden virstanpylvään kaatamalla ensimmäistä kertaa Parman.

– Tosi kivalta tuntuu voittaa taas, tärkeä voitto. Eka voitto itselle Parmasta ikinä. Nämä tilastot on itsellä jotenkin varastoituneet otsalohkoon, Hetemaj naurahtaa SuomiFutis-sivustolle.

Häntäpään taisto oli kuuma ja Hetemaj oli isossa roolissa kääntämässä peliä Chievon voitoksi. Daniele Galloppa otti punaisen kortin rapatessaan nimenomaan Hetemaj’ta.

– Aika paljon tuli keltaisia kortteja. Ne rappasivat vähän kaikkea. Ehkä heiltä se maltti puuttui, kun seurassa on ollut taustalla ongelmia.

[nosto tasoitus=”oikea”]Aika paljon on kokemusta tällä porukalla putoamistaistelusta.[/nosto]Chievolle voitto oli tärkeä. Viiden ottelu voitoton putki on taakse haudattu ja tovi voidaan nauttia voitosta.

– Hyvä ilmapiiri ja voitto maistui. Oli se ennen otteluakin, mutta silloin oli latautuminen peliin pääkopassa, että ei saada hävitä tätä peliä. Meillä on kokenut joukkue – minä 28-vuotiaana olen kolmanneksi nuorin. Aika paljon on kokemusta tällä porukalla putoamistaistelusta, Hetemaj naurahtaa viitaten Chievon jokavuotiseen selviytymistaistoon Italian pääsarjatasolla.

Lue myös Hetemajn mietteet Niklas Moisanderin huhutusta siirrosta Serie A:n Sampdoriaan SuomiFutis-sivustolta.

Matti Heikkilä