Borussia Mönchengladbachissa jo kauden mittaisella lainalla Chelseasta ollut Thorgan Hazard allekirjoitti juuri jo pysyvän sopimuksen Saksaan.

Thorgan, 21, on Chelsea-tähti Eden Hazardin, 24, pikkuveli, joka siirtyi lontoolaisseuraan veljensä tapaan kesällä 2012. Hänet kuitenkin lainattiin heti kotimaansa Zulte Varegemiin kahdeksi kaudeksi ja nyt ura jatkuu Saksassa.

Saksalaislehti Bild kuitenkin kertoo, että vahingosta viisastunut Chelsea on kuitenkin liittänyt sopimukseen takaisinostopykälän, jonka mukaan seura voi seuraavan kolmen vuoden aikana lunastaa pelaajan takaisin kiinteään 25 miljoonan euron hintaan.

Chelsea hankki viime kesänä riveihinsä Nemanja Maticin, joka oli ollut seurassa kirjoilla jo aiemmin ilman läpimurtoa. Serbipelaaja myytiin kesällä 2011 Benficaan viidellä miljoonalla eurolla, mutta Chelsea maksoi miehestä viime kesänä peräti 25 miljoonaa euroa. Mies on kuitenkin ollut nyt Chelsean avainpelaaja.

Chelsea välttää nyt vastaavan mahdollisen arvonnousun Thorgan Hazardin tapauksessa, jos pelaaja kehittyykin maailman huipulle ja Chelsea kaipaisi hänen tapaista pelaajaa riveihinsä lähivuosina.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Thorgan Hazard has today signed for Borussia Monchengladbach... che.lc/7rLjOC #CFC