Real Madridia luotsaavan Carlo Ancelottin mukaan joukkueen kroatialainen keskikenttäpelaaja Luka Modric on lähellä kentille paluuta.

Lauantaina pidettiin Real Madridin ja Elchen sunnuntaisen ottelun lehdistötilaisuus, jossa Ancelotti vakuutti yli kolme kuukautta sivusa olleen Modricin olevan matkalla täyteen toipumiseen pitkästä loukkaantumisestaan.

– Ideana on, että hän pelaa ennen Barca-ottelua. Hän pelaa varmasti 22. maaliskuuta ja on valmiina Clásicoon, Ancelotti kertoi AS:lle viitaten juuri 22.3. pelattavaan otteluun FC Barcelonaa vastaan.

– Hänestä tuntuu hyvältä ja hän on hyvin positiivinen. Hän aloitti torstaina harjoittelun muun ryhmän kanssa. Ensi viikko tulee olemaan hänen ensimmäinen täysipainoinen (harjoitus)sessionsa, hän jatkoi.

Modric loukkaantui viime vuoden marraskuussa edustaessaan Kroatian maajoukkuetta.

La Ligaa johtava Real Madrid kohtaa tänään Espanjan pääsarjan La Ligan illan myöhäisttelussa Elchen, mutta Modricia ei Los Blancosin miehistössä nähdä vielä silloin. Valkopaidoilla on oiva tilaisuus tänään kiriä eroa sarjakakkoseen, pisteen päässä madridilaisista olevaan Barcelonaan, joka koki eilen karvaan 0-1-tappion Malagalle kotistadionillaan Camp Noulla.