Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Carlo Tavecchion mukaan maajoukkueluotsi Antonio Conte on saanut tappouhkauksia liittyen Claudio Marchision loukkaantumiseen.

Juventuksen suurtukijan FIAT:n pomo John Elkann syytti Conten liian rankkojen harjoitusten johtaneen Juve-pelaajan loukkaantumiseen maajoukkueleirillä. Tavecchio paljasti, että Conte on saanut netin välityksellä tappouhkauksia ja puolusti miestä.

– Näin hänet ja hän tärisi. Juventus-kiistan jälkeen hän sai tappouhkauksia internetin kautta. Hän kokee olevansa syntipukki asioihin, mitkä eivät ole hänen syytään. Liitto tukee häntä täysin, Tavecchio kertoi Rai Sportille.

Conte oli Juventuksen luotsina viime kesään asti johdattaen seuran kolmeen peräkkäiseen mestaruuteen. Hän erosi yllättäen kesällä, mutta löysi nopeasti itselleen uuden pestin maajoukkueesta Cesare Prandellin erottua heikon MM-turnauksen jälkeen Italian jäädessä alkulohkoon.

Italia kohtaa EM-karsinnoissa Bulgarian lauantaina vieraskentällä klo 21.45 alkaen.

Viimeisimmän tiedon mukaan Marchision vammat on alunperin pelättyä lievempiä ja hän on vain ”päiviä sivussa”, kertoo ESPN Juventuksen antamiin tietoihin perustuen.