Jarolla haussa kova pelaaja: ”Hänen kanssaan tekisimme suoraan sopimuksen”

© Kuva: Juha Tamminen
Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

FF Jaro hakee vielä vahvistuksia tämän kauden joukkueeseen.

Testissä on nyt ollut Seth Paintsil. Päävalmentaja Alexei Eremenkon mukaan pari muutakin pelaajaa on ajankohtaista.

– Paintsil on taktisesti melko hyvä ja hän reagoi neuvoihini hyvin. Hän on nopea ja haluaa haastaa puolustajia, hän pääsee myös puolustajista ohi melko usein. Lisäksi hän on vielä todella nuori, sillä hän täyttää vasta 19-vuotta, Eremenko sanoo Jaron verkkosivuilla.

– Joukkueeseen tulee vielä kaksi tai kolme pelaajaa ja meillä on pari ajankohtaista vaihtoehtoa. Odotamme tänne edelleen yhtä pelaajaa, joka voi pelata puolustuksessa kaikkia paikkoja ja myös keskikentällä. Olemme odotelleet hänen viisumiaan ja se asia näyttäisi nyt selviävän.

Haussa on myös yksi takuuvarma vahvistus.

– Lisäksi meillä on vaihtoehto kymppipaikalle. Kyseessä on kokenut ulkomaalainen pelaaja, jonka tiedän entuudestaan. Hän on pelaaja, joka ei tulisi testiin, vaan hänen kanssaan tekisimme suoraan sopimuksen. En halua kuitenkaan kertoa nimeä ennen kuin kaikki on selvää, Eremenko kertoo.

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!