Juventus kaatoi maanantaina Sassuolon Serie A:ssa ja kasvatti sarjassa jo aiemmin roimaa johtoaan. Voittomaalin ottelussa teki viikosta toiseen kehittyvä Paul Pogba hurjalla puolivolleyllä rankkarialueen rajalta ottelun 82. minuutilla.

”Vanha Rouva” johtaa täten sarjaa nyt 11 pisteen erolla ennen AS Romaa. 21-vuotias ranskalainen ei puhu vielä mestaruuden ratkenneen.

– En mielestäni ratkaissut vielä mestaruutta, mutta voitimme vaikean ottelun. Tulos oli tärkeä liigan [voiton] suhteen, Pogba kommentoi Sky Sport Italialle.

Pogba on noussut viime viikkona entistä enemmän esiin. Maali oli miehen seitsemäs tämän kauden sarjassa. Hänen mukaan joukkue on täynnä johtajia.

– En tunne itseäni johtajaksi vain yhdeksi monista erinomaisessa ryhmässä. Voin yhä tulla paremmaksi. Haluan kehittyä mahtavaksi pelaajaksi, mutta minun pitää tehdä enemmän – niin harjoituksissa kuin peleissäkin.

Pogba piti maalinsa jälkeen käsiä korviensa ympärillä, millä hänen uskotaan viitanneen kannattajien turhautumiseen ottelun aikana, kun tulosta ei näyttänyt heti syntyvän.

– Tarvitsemme fanejamme myös silloin, kun pelaamme heikosti. Vaikeita hetkiäkin tulee. Kun pelaamme heikosti, haluamme tehdä kannattajat onnellisiksi. Heidän tukensa on meille tärkeää.

Vanha herrakin vireessä

Maanantai-illan toisessa ottelussa Lazio otti neljännen voittonsa putkeen kaatamalla toisen hyvävireisen joukkueen Fiorentinan peräti 4-0-lukemin. Kaksi maaleista oli konkarikärki Miroslav Klosen, 36, käsialaa.

Lazio vahvisti voitolla asemiaan sarjanelosena ja on tasapisteissä kolmantena olevan Napolin kanssa. Fiorentina on kuudes vain neljä pistettä edellisistä.

Sarjan kaksi parasta saa suoran Mestarien liiga -paikan ja kolmas karsii kilpailuun. Neljäs ja viides nähdään Eurooppa-liigassa ensi kaudella.