ManU:un suurella kohulla kesän lopuksi lainalle osto-optiolla siirtyneen Radamel Falcaon kausi on ollut heikko ja miehellä on ollut vaikeuksia mahtua joukkueen kokoonpanoon.

Mies palaa kuitenkin maajoukkuekomennukselta täynnä itseluottamusta: Falcao iski Kolumbialle kolme maalia kahdessa ottelussa. Vastustajien taso – Kuwait ja Bahrain – ei tosin ollut kummoinen. Falcao, 29, on tehnyt nyt 24 maajoukkuemaalia urallaan.

– Aina kun tekee maalin, on se tärkeää ja antaa minulle itseluottamusta. Sanoin ennen otteluita tarvitsevani ennen kaikkea peliaikaa useammassa ottelussa peräkkäin. Nyt tämä toteutui maajoukkueen matkassa, TribalFootball-sivustolla siteerattiin miestä.

– Tein parhaani ja tein maaleja. Nyt palaan Manchesteriin paremmalla itseluottamuksella. Meillä on kahdeksan peliä jäljellä. Teen parhaani ja toivon pelaavani niin paljon kuin mahdollista. Olen nyt luottavainen kuntoni suhteen, kun olen saanut peliaikaa alle.

ManU taistelee paikasta Valioliigan neljän parhaan joukkoon, mikä veisi ryhmän takaisin Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Joukkue on parhaillaan neljäs ja viidentenä oleva Liverpool, jonka ManU kaatoi juuri, on viisi pistettä perässä.