Mika Väyrysellä on isot odotukset MLS-pestistään LA Galaxyn kanssa.

Väyrynen oli sivussa kauden avauspelistä, sillä pelilupa ei ollut vielä kunnossa.

– Aikamoinen paperisotaviidakko täällä on läpi käytävä, mutta se on seuralla työn alla. Työlupa-asiat pitää saada kuntoon ja turistiviisumi pitää saada vaihdettua urheilija/viihdyttäjä-viisumiksi, Väyrynen kertoo Urheiluviikon haastattelussa.

Väyrynen sai sopimuksen pelattuun kaksi testipeliä LA Galaxyn mukana.

– Vähän olen ehtinyt keskustella valmentajan kanssa roolistani. Heiltä lähti kova pelaaja (Landon Donovan) vasemmalta laidalta laita, mutta korvaajaksi sinne minua ei hankittu ja puhdasta laituria minusta ei saisikaan tekemälläkään.

– Tappelen keskikentän keskustan pelipaikoista. Sinne on tunkua ja tarjolla kovia pelaajia. Sinne minua on kuitenkin mietitty ja siellä pelasin leirillä molemmat ottelut. Siellä koen olevani parhaimmillani. Siinä 3-4 pelaajaa tappelee kahdesta paikasta. Heinäkuussa sitten tulee se yksi kaveri (Steven Gerrard), joka on vaikeampi laittaa penkille. Siihen on kuitenkin vielä neljä kuukautta ja koetetaan pitää seuran lippua korkealla siihen asti. Lähden luottavaisin mielin ja tulen varmasti saamaan mahdollisuuden. Se on sitten itsestä kiinni, kauan siellä kentällä pysyy, Väyrynen sanoo.