Niklas Moisander: ”Kolmospaikasta taistellaan”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Huuhkajien kapteeni Niklas Moisander oli 1-2-tappioon päättyneen Pohjois-Irlanti-ottelun jälkeen erittäin pettynyt.

– Surkea ensimmäinen puoliaika. Heitettiin peli menemään siinä. Vaikea vieläkään käsittää, miten me noin lepsusti pelasimme ensimmäisen puoliajan. Siihen peli ratkesi.

– Ne tuli voimalla alun ja saivat ne maalit jotka halusivat. Tiesimme, että he osaavat puolustaa hyvin. Toisella puoliajalla yritettiin päästä tasoihin, mutta ei saatu kuin yksi maali, Moisander kertoi ottelun jälkeen.

Pohjois-Irlannin jo etukäteen vaaralliseksi tiedetty keskushyökkääjä Kyle Lafferty rankaisi Huuhkajia ensimmäisellä jaksolla kaksi kertaa.

– (Ensimmäisessä) ketään meistä ei hyökännyt palloon, mikä pitäisi aina tapahtua. Lafferty veti sen hyvin sisään, mutta ei se noin rauhassa saisi päästä vetämään.

– Toinen oli keskityspallo, ja meillä oli kaksi äijää lähellä. Mutta kuten puhuttiin ennen peliä, niin omassa tai vastustajan boksissa meiltä puuttuu tällä hetkellä terävyys ja emme ole tarpeeksi hyviä siellä, kapteeni kommentoi maaleja.

Tappion myötä Suomen tilanne karsintalohkossa muuttui erittäin haastavaksi, sillä ero Pohjois-Irlantiin ja kakkospaikkaan kasvoi jo viiteen pisteeseen.

 
– Tosi vaikea (tilanne). Kolmospaikkaa meidän täytyy lähteä hakemaan. Muut jengit ovat karanneet. Tämä oli iso peli meille ja tiesimme sen. Me emme olleet siinä valmiina.

– Vaikea sanoa heti pelin jälkeen mistä syystä. Kolmospaikasta taistellaan ja unelma elää niin kauan kuin mahdollista. Tämä on kova isku taas, Moisander päätti.

Jaakko Käyhkö, Belfast (lihavoituna)
Twitter: @jaakkokayhko


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.