Radamel Falcaon entinen agentti ja yhä miehen ystäväpiiriin kuuluva Silvano Espindola kertoo kolumbialaiskärjen olevan tyytymätön oloonsa Mancher Unitedissa.

Falcaon kausi on ollut vaisu ja miehellä on ollut vaikeuksia murtautua ManU:n pelaavaan kokoonpanoon.

– Puhumme paljon. En aio kertoa hänen olevan tyytyväinen tilanteeseen, koska se ei pidä paikkaansa, Espindola kertoi AS Columbialle Sky Sportsin mukaan.

– Tilanne ei ole helppo, koska jokainen futari haluaa pelata ja jokainen maalintekijä haluaa tehdä maaleja.

– Puhumme monesti ja itkemme yhdessä, Espindola paljasti espanjalaisen AS:n mukaan.

Ihmetystä herättänyt käsky U21-otteluun

Falcao passitettiin pelituntuman vuoksi kuun alussa ManU:n U21-ryhmän matkaan ja mies pelasikin U21-sarjan ottelussa Tottenhamia vastaan. Seurat voivat käyttää muutamia yli-ikäisiä pelaajia ryhmissään.

– Hän soitti, kun oli menossa pelipaikalle. Puhuimme 20 minuuttia ja hän kertoi minulle kuinka omituiselta kaikki tuntui hänestä.

– Hän pelkäsi myös itse ottelua, koska tuollaisen tason kamppailuissa peli voi äityä rajuksi. Hän aikoinaan loukkaantui Ranskassa juuri vastaavanlaisessa ottelussa, kun hän pelasi nelostason joukkuetta vastaan.

ManU:lla on Falcaon lainasopimuksessa osto-optio, mitä seuran ei uskota käyttävän. Viimeisimmän huhun mukaan mies ei kuitenkaan palaisi kauden jälkeen AS Monacon riveihin vaan toisaalle Valioliigaan.