Real Madridin ainoan maalin 1-2-tappiossa Barcelonalle viime viikonlopun El Clásicossa tehnyt Cristiano Ronaldo saattaa joutua pelikieltoon maalituuletuksensa vuoksi.

Ronaldo toppuutteli barcelonalaisyleisöä käsieleillä ottamaan rauhallisesti tilanteessa, missä mies iski 1-1-tasoituksen joukkueelleen avausjaksolla. Maali ei lopulta riittänyt Realille edes pisteeseen, kun Luis Suarez ampui myöhemmin voittomaalin vieden Barcelonan neljän pisteen karkumatkalle Realista sarjan kärjessä.

– Meidän pitää olla varovaisia provokatiivisten eleiden suhteen, kun pelaaja tekee maalin tai muussa tilanteessa, mikä voi yllyttää katsojia väkivaltaan. Tällaisista pitää rangaista joko sakoilla tai pelikiellolla. Aiomme tarkastella tätä asiaa, Espanjan jalkapalloliiton pomo Javier Tebas kommentoi.

Sekä Realin että Barcelonan kannattajat ovat saaneet viime viikkoina sakkoja lauluista päävastustajan ykköstähteä kohtaan muissa otteluissa. Realin kannattajat ovat laulaneet pilkkalauluja Lionel Messistä ja Barca-kannattajat siis Ronaldosta.

Lähde: Soccerway-sivusto.