Shefki Kuqi testauttaa vantaalaisjoukkueensa liigamitalistia vastaan

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Shefki Kuqin johtama Ykkösen joukkue PK-35 Vantaa kohtaa harjoitusottelussa FC Lahden huomenna lauantaina. Lahtelaisjoukkue valmistautuu huhtikuun puolivälissä alkavaan Veikkausliigaan, joten kyseessä on Punamustille kova tasonmittaus.

PK-35 Vantaa on kohdannut talvikauden aikana Myyrmäessä jo kaksi liigajoukkuetta. HIFK:n kanssa joukkue pelasi tasan 1-1 ja KTP:tä vastaan tuloksena oli 2-3-tappio. Lauantain vastustaja on kuitenkin edellä mainittuja seuroja rutinoituneempi liigajoukkue. FC Lahti sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa kolmanneksi.

– FC Lahti on varmasti hyvässä kunnossa ja hyvässä iskussa. He ovat treenanneet jo pitkään yhdessä, sillä joukkue on ollut kasassa jo pitkään. FC Lahdella ei ole enää montaa viikkoa aikaa sarjan alkuun. Me olemme vasta valmistautumiskautemme keskivaiheilla, Kuqi kommentoi PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

– Espanjalaisvahvistustemme tilanne on vielä hieman epäselvä. Lisäksi A-juniorit pelaavat lauantaina SM-karsintaa, joten heitä ei välttämättä lähde mukaamme Lahteen.

Lauantain ottelu käynnistyy Mukkulan keinonurmella Lahdessa klo 13.15.

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!