Norwich-kannattaja Mikey Knights sai kokea elämänsä yllätyksen saapuessaan syömään äidilleen. Hänen äitinsä oli grillannut päivälliseksi kanaa – ja samalla 16 pääsylippua tulevaan Brighton-Norwich -otteluun.

28-vuotias Knights saapui pahaa-aavistamatta syömään. Vastassa oli kuitenkin varsin vaivautuneen oloinen ja punasteleva äiti. Hänen äitinsä oli hankkinut uunivalmiin kanan ja laittanut sen pöydälle odottamaan uunin lämpenemistä. Epäonnisesti lintu paistopakkauksineen oli pöydällä olleen kirjekuoren päällä, tämä liimautui tiukasti pakettiin ja joutui myös uuniin. Kohtalokkain seurauksin, kuten kanan kypsyttyä 40 minuuttia myöhemmin paljastui.

– Siinä liput olivat, mukavasti grillaantumassa, Knights kertasi BBC Norfolkille.

– Luulin ensin että se oli vitsi, mutta avasin sitten kirjekuoren ja kaikki 16 lippua olivat sen sisällä. Kaikki mustina.

Knights oli hankkinut pääsyliput kerralla isommalle joukolle ja ryhmä oli tavallistakin suurempi, sillä ottelu pelataan pitkäperjantaina. Grillimestari äiti ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi, vaan vei hiiltyneet jäännökset Norwich Cityn toimistolle, josta oltiin yhteydessä Brightoniin. Kotijoukkue lupasi korvata hiiltyneet liput ”hyvän tahdon eleenä”.

Näin Knights itse saattaa jo hiukan naureskellakin tapaukselle.

– Minulla on myös junaliput jo, mutta hyvä että ne eivät päätyneet äitini osoitteeseen. Hän olisi saattanut valmistaa niistä jälkiruoan.