Vain Manchester Cityn loistovireessä ollut veskari Joe Hart piti lukemat Camp Noulla siedettävinä – ja itse asiassa tasaisina – Mestarien liigan neljännesvälierässä.

Barcelona pyöritteli brittejä lähes niin kuin halusi mutta teki vain yhden maalin. Yhteistulos kuitenkin 3-1 ja katalaaneille helpohko jatkopaikka.

Barcelona olisi voinut helposti iskeä ainakin puolen tusinaa osumaa, mutta Hartin oivalliset vastaantulot ja reaktiotorjunnat saivat Leo Messinkin tekemään lopussa kuperkeikan pelkästä turhautumisesta.

Neymar ja Luis Suarez latoivat palloa tolppiin, Messi pisteli palloa puolustajien jalkojen välistä ja Barcan joukkuepeli pyöri erinomaisesti – aivan kuin seuran huippuaikoina muutama vuosi sitten.

Kertaalleen Hartkin siis joutui antautumaan, kun Messi vapautti syötöllään Ivan Rakiticin.

Cityn vaisuutta symboloi osuvasti Sergio Agüeron lepsu rankkari, jolla hän teki Marc-Andre ter Stegenistä komean näköisen.

Keskiviikon toisessa ottelussa Juventus murjoi Dortmundin eurotien poikki 3-0-vierasvoitolla, yhteismaalit 5-1. Carlos Tevez löi alkutahdit jo 3. minuutilla, Alvaro Morata jatkoi (70.) ja Tevez viimeisteli vielä 79. minuutilla.