Kari Arkivuon kausi Ruotsin Allsvenskanissa on lähtenyt käyntiin tuskaisesti kahdestakin syystä.

Häcken on pelannut neljä ottelua ja saanut kasaan vain kaksi pistettä. Viime kaudella kärkisijoista taistellut Häcken on nyt sarjassa kolmanneksi viimeisenä. Tuloksellisesti huonon alkukauden ohella Arkivuo itse on kärsinyt pitkään nivusvaivasta, joka ei ole vieläkään kokonaan parantunut.

– Kahteen pisteeseen neljästä pelistä ei voi olla tyytyväinen. Periaatteessa aika tasaisia pelejä. Marginaalit ei vain ole olleet meidän puolella. Viime syksyltä tuttu tehottomuus on taas vaivannut, Arkivuo toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Tuttua tuloskorjausliikettä, eli valmentajavaihdosta ei ole vielä näin aikaisessa vaiheessa vaadittu.

– Ei ole ollut esillä mitään sellaista. Peliesitykset ovat olleet ihan ok. Uskon, että se kääntyy. Nyt olisi sunnuntaina tärkeä saada voitto ja itseluottamusta.

Häcken matkaa sunnuntaina Kalmarin vieraaksi. Kalmar on sarjassa pari pykälää Häckenin yläpuolella neljän pisteen potillaan.

– En ole tällä kaudella vielä Kalmaria nähnyt, joten hyvää kuvaa ei ole siitä mitä vastaan tulee. Nimilistaltaan joukkue on vahva. Elmin veljekset palasivat sinne. Silloin kun he pelasivat siellä, niin voittivat mestaruuden 2008.

– Vaikea peli varmasti tulossa, mutta ei mikään mahdoton. Me voidaan hyvänä päivänä voittaa kenet tahansa, Arkivuo päättää.