HJK pudotti Hakan Suomen Cupin puolivälierässä Tehtaan kentällä. Klubin voittolukemat olivat 3-1 (1-0).

Haka painoi hyvin ensi minuutit, mutta pikku hiljaa HJK sai paremmin otetta pelistä. Etenkin Demba Savage oli jatkuvasti Hakan puolustuspään riesana ja Savage pääsikin viimeistelemään ottelun avausmaalin 18. minuutin kohdalla. HJK käytti Savagen johdolla armotta hyväkseen Cheyne Fowlerin pallonmenetyksen.

Haka sai lentävän lähdön toiseen puoliaikaan, sillä pallo oli HJK:n verkossa jo neljän minuutin pelin jälkeen. Tuomas Lähdesmäki ampui upean tykin ja Saku-Pekka Sahlgren oli maalillaan voimaton.

Vieraat kuittasivat nopeasti. Näppärä vastahyökkäys päättyi Savagen iltapäivän toiseen osumaan, kun pelikellossa oli minuutteja 52.

Haka haki aktiivisesti tasoitusta ja Kalle Multanen pääsi senttien päähän 61. minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin Multasella oli taas huippupaikka, kääntölaukaus vasurilla niukasti ohi.

Loppuminuutteja kohden HJK alkoi vain tappaa aikaa eikä Haka enää onnistunut löytämään lääkkeitä helsinkiläisten puolustuksen murtamiseen. HJK teki vielä varsin kosmeettisen kolmannen maalia juuri ennen peliajan loppua, maalarina Atomu Tanaka. Hyvän esityön teki Ousman Jallow.

Olosuhteet Tehtaan kentällä olivat viileät. Vettä vihmoi ja lämpötila oli seitsemän asteen paikkeilla. Klassikko-ottelun yleisömäärä oli 1102 katsojaa.