Brittilehti The Sunin mukaan Valencia pyrkii hankkimaan David Silvan riveihinsä Manchester Citystä, mikäli seura yltää Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille eli sarjan neljän parhaan joukkoon tällä kaudella.

29-vuotias Espanjan maajoukkuemies on seurassa tuttu pelaaja. Hänhän siirtyi Cityyn juuri Valenciasta vuonna 2010 ja on seuran oma kasvatti.

Silva taituroi seurassa vuosina 2004-2010 hyvällä menestyksellä, mikä poiki hänelle silloisen unelmasiirron. Valencia oli tuolloin suurissa taloudellisissa ongelmissa ja joutui myymään tähtipelaajansa. Nykyään seuran omistaa vakavarainen aasialaisliikemies, miljardööri Peter Lim.

City pistää rivit uusiksi?

City voi hyvinkin pistää lihoiksi useammankin tähtinimen, koska mahdolliselle uudelle managerille halutaan tehdä uusi startti puhtaalta pöydältä. Nykyluotsi Manuel Pellegrinin uskotaan lähtevän tai saavan potkut viimeistään kauden päätyttyä.

Silvan lisäksi kolme nykypelaajaa on yhdistetty ex-luotsi Roberto Mancinin Inter Milaniin. Lisäksi Edin Dzekoa ja Steven Joveticia viedään myös toisaalle.