Palermon paidassa Serie A:n tähtinimien joukkoon tällä kaudella noussut argentiinalaiskärki Paulo Dybala, 21, vihjaa vahvasti siitä, että Juventus olisi hyvä kohde miehelle.

Torinolaisseuran on kerrottu olevan yksi miehen perässä olevista huippuseuroista. Kiinnostusta on huhujen mukaan ollut myös esim. Valioliigan huipulta. Pelaaja itse katsoo Italian olevan ensisijainen valinta hänelle jatkossakin.

– Serie A on sarja, missä olen noussut tähdeksi ja haluaisin jatkaa uraani täällä. Rakastan Italiaan. En puhu esim. sanaakaan ranskaa tai englantia, mutta en toki poissulje tässä vaiheessa mitään, Dybala kommentoi Gazzetta dello Sportille.

Juventus on voittanut Italiassa mestaruuksia toisensa perään ja on voittanee scudetton tälläkin kaudella. Joukkue on edennyt nyt myös pitkälle Mestarien liigassa ja kolkuttelee jo välieräporttia. Joukkue lähtee keskiviikkona Monacoon 1-0-johto matkassaan puolivälierien toiseen osaotteluun.

– Pelaaminen Euroopan ykköskisassa [Mestarien liiga] on jokaisen unelma. Toki on paljon suuria seuroja, jotka eivät siellä pelaa. En voi kuitenkaan kieltää sitä, etteikö Mestarien liigassa pelaaminen kiinnostaisi.

– Olisiko hyvä pelata seurassa [Juventus], joka on voittanut neljä mestaruutta putkeen? Se olisi suuri etu. Juventus on joukkue, joka ei ole tyytyväinen koskaan. Heidän nälkänsä menestykseen voi tuoda jopa 10 mestaruutta peräjälkeen. Pelaaminen esimerkiksi Andrea Pirlon kanssa olisi hyökkääjälle [nykyistä] helpompaa. Hän saa vaikeatkin asiat näyttämään helpolta.