PSG kaatoi sunnuntai-iltana Marseillen vieraissa 3-2-lukemin ja tarrautui mestaruuteen vahvemmin kiinni. Ottelussa Marseille meni kahteen otteeseen johtoon Andre-Pierre Gigancin osumilla, mutta ensin Blaise Matuidi ja sitten Marquinhos tasoittivat aina nopeasti perään.

Voittomaali syntyi 51. minuutilla ja se merkittiin Marseillen omaksi maaliksi. PSG johtaa sarjaa nyt yhdellä pisteellä ennen Lyonia. Marseille on kolmas viiden pisteen päässä.

PSG:lle huolta tuottaa David Luizin ja Thiago Mottan loukkaantumiset. Joukkueella on kiireitä kotimaan lisäksi eurokentillä, kun se kohtaa Barcelonan 15. ja 21. huhtikuuta Mestarien liigan puolivälierissä.

– Nautiskelemme voitosta, mutta maksoimme siitä kovan hinnan kahden pelaajan menettämisen vuoksi. He kärsivät lihasvammoista. Se ärsyttää, koska edessämme on kiireinen jakso, Blancia siteerattiin Goal-sivustolla.

Vielä ei ole tietoa, kauanko miehet ovat sivussa. PSG:lla on kolme peliä reiluun viikkoon edessään.

Tulevana keskiviikkona se kohtaa Ranskan cupissa Saint Etiennen ja Bastian Ranskan liigacupin ottelussa lauantaina. Ensimmäinen Barcelona-ottelu on taas viikon päästä keskiviikkona.