Saksalaisen jalkapallon suurin legenda ja Bayern Münchenin kunniapuheenjohtaja Franz Beckenbauer katsoo, että Dortmundin ja Saksan maajoukkueen profiilitopparin Mats Hummelsin kannattaa vaihtaa seuraa pikimmiten.

Hummels kertoi äskettäin Kicker-lehdelle tulevaisuutensa olevan auki ja ulkomaille siirtymisen ehkä olevan järkevintä kehittymisen kannalta.

Hummelsia on huhuttu vahvasti ManU:un, joka on palannut tällä kaudella Englannin liigan kärkipäähän. Joukkue näyttää etenevän Mestarien liigaan vuoden tauon jälkeen ja mahdollisuus pelata tässä seurajoukkueiden ykköskisassa on monille pelaajille tärkeää.

– 26-vuotiaana hän on parhaassa iässä siirtyäkseen Englantiin. Voin hyvin ymmärtää hänen aatoksiaan, Beckenbauer kommentoi Bildille.

Viime kesän MM-kultajoukkueen runkopuolustaja on voittanut Dortmundissa kaksi mestaruutta ja edennyt seuran kanssa kerran Mestarien liigan finaaliin.

Tällä kaudella joukkue oli ensin surkea, mutta Dortmund on kevätkaudella palauttanut kunniaansa. Viikonloppuna tuli kuitenkin Bayernilta takkiin 0-1-lukemin ja nousu Mestarien liigan sijoille on hyvin epätodennäköistä.