Lum Rexhepi siirtyi talvella norjalaisen Lillestrøm SK:n riveihin, mutta on joutunut seuraamaan kolme ensimmäistä sarjaottelua katsomosta käsin takareisivamman vuoksi.

22-vuotias toppari Lum Rexhepi siirtyi tammikuussa FC Hongasta Norjaan. Eliteserien starttasi huhtikuun toisella viikolla ilman suomalaista.

-Olen kärsinyt ilmeisesti rasitusperäisestä reisivammasta. Olen ollut sivussa peleistä kuukauden, mutta harjoitellut tämän viikon, Rexhepi kertoo SuomiFutis-sivustolle.

LSK on pelannut kauden kolme avauspeliä tasan. Joukkueella on kuitenkin kasassa vain kaksi pistettä, sillä yksi vähennettiin rangaistustoimenpiteenä, joka määrättiin vuoden 2014 lopulla. Seuraava haaste on Stabæk sunnuntaina ja kokoonpanosta löytyy myös Rexhepi.

-Aloitan vaihdosta. Olen tällä hetkellä kolmostopparimme ja he ovat pelanneet hyvin. Tulen kuitenkin saamaan mahdollisuuteni, olen varma siitä. Olen viihtynyt täällä ja kaikki on mennyt hyvin. Koen ehdottomasti, että siirto oli minulle hyvä asia.

Norjalainen jalkapallo on tehnyt suomalaiseen vaikutuksen. Rexhepi on samalla seurannut ilolla Veikkausliigan alkua ja Helsingissä pelatun paikalliskamppailun käynnistämää nostetta.

-Pelin taso täällä on hyvää ja pelipäivinä studiot pyörivät telkkarissa koko päivän. Sunnuntaina meille on odotettavissa ensimmäinen voitto, Rexhepi toteaa.

Matti Heikkilä