Evertonin belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku on hankkinut agentikseen Mino Raiolan, jonka asiakaslista on jo entuudestaan nimekäs: muun muassa Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba ja Mario Balotelli.

Räväköitä pelaajia, ja räväkkä on agenttinsakin. Raiola paukautti liki ensitöikseen, että Lukakun siirto Evertoniin oli viime kesänä pahemman luokan moka.

– Jos olisimme tavanneet aiemmin, hän ei pelaisi Evertonissa. Ehkä jossain muualla, ehkä edelleen Chelseassa. Haluan tehdä tämän selväksi: Romelu on parempi hyökkääjä kuin Diego Costa ja olisi pystynyt samaan kuin espanjalainen tällä kaudella.

– Mutta Chelsean johto oli päättänyt ostaa uuden tähden sen sijaan, että olisivat antaneet mahdollisuuden yhdelle nuorista pojistaan.

Raiolan mukaan Juventus olisi ollut kiinnostunut Lukakusta viime kesänä, mutta ”tuskin yhdelläkään italialaisseuralla on varaa maksaa sellaista summaa yhdestä pelaajasta”.

– Jonain päivänä Lukaku pelaa yhdessä maailman parhaista seuroista: PSG:ssä, Manchester Cityssä, Manchester Unitedissa tai Bayern Münchenissä. Isoja seuroja, mutta mikään ei ole mahdollista, koska hänellä on mahtava potentiaali.

Näiden puheiden perusteella ei liene epäselvää, mikä on Raiolan päätehtävä: kuskata uusi suojattinsa Goodison Parkilta ensi kesänä.

Lähde: The Guardian