Liverpoolin on menettämässä talismaaninsa Raheem Sterlingin. Miehen sopimussaaga on saanut jälleen uuden käänteen, kun hänen agenttinsa Aidy Wardin mukaan uutta sopimusta ei ole eikä tule.

Sterlingin nykyinen, 35 000 puntaa viikossa tuova sopimus, on vielä toki yli kaksi vuotta voimassa. Mutta myynti lienee ensisijainen vaihtoehto kesällä, jos uutta sopimusta ei synny.

Seura on tarjonnut pelaajalle noin 100 000 punnan viikkoliksaa, mutta Sterling itse tuli huhtikuussa julkisuuteen kertoen hylänneensä silloisen tarjouksen. Tästä mediassa vedettiin johtopäätös siitä, että pinnan alla on kytenyt jo pidempään.

Nyt agentti pitää uutta sopimusta kategorisesti mahdottomana. Hän on erityisesti hiiltynyt ex-ikoni Jamie Carragherin haukuista pelaajaa ja tämän edustajia kohtaan.

– En välitä seuran PR:stä ja seuran tilanteesta. Hän [Sterling] ei todellakaan aio tehdä sopimusta. Hän ei tee sopimusta vaikka saisi 700, 800 tai 900 tuhatta puntaa viikossa, Ward puhisi The Standard -lehdelle.

– Minun työni on pitää huolta asiakkaideni parhaasta. Ihmiset voivat sanoa minun olevan huono työssäni, tai että annan huonoja neuvoja edustamilleni pelaajille, mutta sillä ei ole merkitystä, Ward viittasi Carragherin ja muutaman muun ex-Liverpool-pelurin medialle antamiin vastaaviin kommentteihin.

Tuorein huhu vie 20-vuotias englantilaista Manchester Cityyn, joka voisi tarjota tuplaliksan Liverpoolin tarjoukseen verrattuna.