Alexei Eremenko junior haluaa paremman tarjouksen Skotlannin pääsarjassa pelaavalta Kilmarnocilta, jotta suomalaispelaaja jäisi seuraan ensi kaudeksi.

Eremenkon sopimus Kilmarnockin kanssa päättyi tähän kauteen. Hän haluaisi jatkaa seurassa, mutta tämänhetkisen sopimustarjouksen ehdot eivät ole riittävät.

– Minä ja perheeni haluaisimme todella jäädä tänne, mutta sopimustarjous ei ole hyväksyttävä, Eremenko sanoi BBC Scotlandille.

– Joten näyttää ikävästi siltä että lähden, mutta se on jalkapalloa, Eremenko jatkoi.

Eremenkon vaimo odottaa tällä hetkellä perheen toista lasta ja heidän seitsemänvuotias esikoispoikansa pelaa jalkapalloa Kilmarnockin junioreissa. Muutto muualle ei ole tällä hetkellä mieluinen vaihtoehto.

– Kaikki tietävät minun ja perheeni viihtyvän täällä, mutta tilanne on mikä on ja tarjous minkä ”Killie” on minulle tehnyt ei ole hyväksyttävä.

Eremenko vakuutteli BBC:lle, että päällimmäinen ehto sopimuksen hyväksymiselle on kiinni taloudellisista seikoista. Vaatimus on, että pelaaja voi keskittyä rauhassa ainoastaan jalkapalloon.

– Katsoin vain lukuja enkä halua tietää mitään muuta kuin sen. Taloudellinen tilanteeni ei ole erikoinen, joten jos minun täytyy hyväksyä tarjous minun täytyy etsiä luultavasti toinen työ jalkapallon ohessa – enkä ole vielä valmis siihen.

Eremenko siirtyi Kilmarnockiin tammikuussa 2014. Hän pelasi päättyneellä kaudella 27 ottelussa, joista 17 hän oli avauksessa. Maaleja syntyi neljä.