Kotkalaisseura ei ole pitkään aikaan juhlinut veikkausliigatasolla Arto Tolsa Areenalla kotivoittoa, mutta torstaina tähän saattaa tulla muutos FC Lahtea vastaan.

FC KTP on voittanut yhden kotipelin tällä kaudella, mutta se tuli Myllykoskella pelatussa koitoksessa. Arto Tolsa Areenalla kotivoittoa on sen sijaan jouduttu odottelemaan. Viimeiset seitsemän peliä eivät ole tuoneet tulosta.

Edellisen kerran stadionilla on juhilittu pisteiden jäämistä kotiin veikkausliigatasolla elokuussa 2008. Tuolloin Kotkassa pelattiin viimeksi korkeinta sarjatasoa ennen tätä kautta.

– Lahti tulee ihan varmasti kovaa. Kenttä on tällä kertaa loistava ja molemmat joukkueet pystyvät pelaamaan hyvää jalkapalloa. Toivottavasti saamme omaa maksimaalista suoritusta kentälle ja sitä kautta myös tulosta, KTP-luotsi Sami Ristilä arvioi koitosta ennakkoon seuran nettisivuilla.

– Kuten sanoin, Lahti on tosi ärsytetty jengi tällä hetkellä. Heidän kausi ei ole lähtenyt ihan odotetusti käyntiin ja toivotaan, ettei se nyt meidänkään kustannuksella niin tee.

KTP:llä riittää poissaolohuolia. Kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Samuli Kaivonurmi, Josh Mulvany, Shane McFaul sekä Sasha Anttilainen. Niin ikään Niko Ikävalkoa, Aleksi Tarvosta ja Marcus Heimosta tuskin nähdään pelaavassa ryhmässä.

FC Lahden joukkueesta puuttuu varmuudella vain Pekka Lagerblom.

Veikkausliiga torstaina

KTP – FC Lahti