Liki jumalan asemaan Dortmundissa nostettu päävalmentaja Jürgen Klopp ei saanut kaipaamiaan jäähyväisiään, kun lauantaina Berliinin olympiastadionilla pelattu Saksan cupin finaali päättyi 1-3-tappioon Wolfsburgille.

Dortmund meni ottelussa johtoon Pierre-Emerick Aubameyangin maalilla jo viidennellä minuutilla, mutta Wolfsburg iski nopeasti takaisin. Luiz Gustavo tasoitti 22. minuutilla ja reilu vartti myöhemmin Wolfsburg johti jo 3-1.

Dortmundin takaa-ajo jäi puolittaiseksi ja Wolfsburg varmisti lopulta ensimmäisen Saksan cupin voittonsa suhteellisen helposti.

Näin Klopp jättää BvB:n tappio niskassaan, mutta miehen sädekehää seuran ja sen kannattajien keskuudessa tämä tuskin juurikaan himmentää.