Englantilaislehti Mail On Sunday uutisoi muun muassa Suomen äänestäneen UEFA:n yhteisestä päätöksestä huolimatta FIFA:n puheenjohtajavaalissa Sepp Blatteria.

Suomen Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alajaa ei ole saatu kiinni, jotta häneltä voisi kysyä asiasta suoraan. Palloliitto kuitenkin julkaisi asiasta tänään kommentit viestintäpäällikkö Sami Terävän suulla.

– Emme tavallisesti lähde kommentoimaan millään lailla englantilaisen tabloidilehdistön nimettömiin lähteisiin perustuvia uutisia, Sami Terävä sanoo SPL:n verkkosivuilla.

– Lehden juttu on kuitenkin herättänyt sen verran huomiota Suomessa, että tällä kertaa teemme poikkeuksen.

Terävän mukaan mitää uutista ei edes ole, vaan Suomen osalta UEFA:n kanssa yhteisesti sovitusta linjasta kerrottiin selkeästi jo aiemmin.

– Mitään muuta kerrottavaa asiassa ei ole kuin mitä aikaisemmin on ilmoitettu. UEFA linjasi äänestyspäätöksen ennen puheenjohtajavaalia ja Suomi äänesti tämän päätöksen mukaan, Terävä alleviivaa.

Mail On Sundayn mukaan Suomen lisäksi Blatteria olisi äänestänyt 18 UEFA-maata mukaan lukien Suomi, Turkki, Kypros, Ranska, Espanja ja Venäjä.