TsSKA Moskovan keskikentän kapellimestari Roman Eremenko iski kaksi maalia sunnuntaina Venäjän liigassa.

TsSKA voitti paikallispelissä Spartak Moskovan selvästi 4-0. Eremenko teki vierailijoiden kaksi ensimmäistä osumaa.

Ottelun avausmaalin Eremenko teki 11. minuutin kohdalla. Pallo pelattiin suomalaiselle pilkun kohdalla, ja Eremenko kaatuessaankin onnistui tökkäämään palloa. Siitä peliväline kimmosi onnekkaasti kotijoukkueen puolustuksen kautta maaliin.

Voi olla, että osuma merkitään vielä myöhemmin puolustaja Serdar Tascin omaksi osumaksi.

Toinen osuma syntyi kymmenen minuuttia edellisestä. Tällä kertaa tuuria ei tarvittu, kun Eremenko sai pallon rangaistusalueen reunalla. Oikean jalan pommi viuhahti etukulmasta sisään.

Zoran Tosic teki 3-0-lukemat. 4-0-maalista vastasi Ahmed Musa.

Eremenko vaihdettiin kentältä 78. minuutin kohdalla.

Eremenkolla on kasassa 12 liigamaalia tältä kaudelta, edellyttäen siis, että ensimmäinen tämänpäiväisistä osumista jää suomalaisen nimiin. Maaleja hän on syöttänyt kuusi.