Sevilla tarrasi torstaina tiukasti kiinni Eurooppa-liigan loppuottelupaikkaan. Se kaatoi italialaisen Fiorentinan välierien ensimmäisessä osaottelussa tylysti maalein 3-0 kotikentällään.

Aleix Vidal osui Fiorentinan verkkoon ottelun 12. ja 52. minuutilla. Kevin Gameiro lisäsi vierailijoiden tuskaa iskemällä vielä kolmannen rysän ottelun loppupuolella.

Sevillan päävalmentaja Unai Emery johdatti joukkueensa suureksi yllätykseksi Eurooppa-liigan voittoon jo viime kaudella. Vaikka tämänhetkinen tilanne näyttää mainiolta finaalipaikkaa ajatellen, Emery muistuttaa, että peli ei vielä ole selvä.

– Se oli tärkeä askel toiselle jaksolle, mutta Sevilla ei ole vielä finaalissa, Emery sanoi Goal.comin mukaan.

– Fiorentina on todistnut olevansa loistava joukkue joka on täynnä taitoa hyökkäyspäässä.

Sevilla on voittanut Eurooppa-liigan kolmesti. Viime vuonna se kaatoi kilpailun loppuottelussa Benfican rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 4-2 (0-0).