VPS on hävinnyt kauden kuusi ensimmäistä liigapeliään maalierolla 4-11. Torstaina tappio tuli SJK:lle 0-2-lukemin.

VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen esiintyi IS TV:n ottelun jälkeisessä haastattelussa rauhallisesti.

– Puolustimme hyvin ja tiiviisti. Meillä ei ollut mitään hätää. Tarkoituksemme oli ottaa ylempää ja aktiivisemmin, mutta jouduimme paineen alle, ”Oka” kertasi avauspuoliaikaa.

– Pienet asiat pitäisi tehdä paremmin. Se tarkoittaa sitä, että kun pallo tulee maalille erikoistilanteessa, pitää se pystyä purkamaan. Pallo ei saada jäädä maalille. Sama on käynyt muissa erikoistilannemaaleissa, mitä meille on tehty. Joku aina unohtaa miehensä. Pienet asiat pitää tehdä paremmin.

SJK:n Wayne Brown teki päivän toisen maalin rangaistuspilkulta 69. minuutilla. VPS:n Loorents Hertsi sai tilanteesta toisen varoituksensa ja lensi kentältä.

– Toinen puoliaika oli taistelua, ihan hyvää taistelua. SJK oli vähän väsynyt ja saimme paineen heidän päätyynsä. Tämän parempaan emme rankkarin jälkeen pystyneet. Pelillisesti meidän täytyy tehdä pienet asiat paremmin, isot asiat toimivat.

VPS kohtaa heti sunnuntaina HJK:n kotiottelussaan. Hallitseva mestari voitti ottelunsa torstaina ja johtaa sarjaa 17 pisteellä.

– Edessä on kaksi välipäivää, joten hirveästi ei voi poppaskeinoja tehdä. Eero Tamminen oli tänään kuumeessa, eikä todennäköisesti ole käytössä viikonloppuna. Loorents Hertsi tippui nyt pois. Katsomme ketä on käytettävissä ja niillä mennään. Parhaamme teemme, Huttunen päätti.