Suomen ja Bröndbyn ykköstorjuja Lukas Hradecky ei tiedä vieläkään jatkaako tanskalaisseurassa ensi kaudella vai onko edessä siirto muualle.

Bröndby painii pienissä talousongelmissa ja seurajohto ilmoitti kauden loppupuolella, että kaikki sen pelaajat ovat ”siirtolistalla” ja myydään, mikäli tarjous on tarpeeksi houkutteleva. Pelaajat elävät epätietoisuudessa uransa jatkon suhteen kesälomia viettäessäänkin.

– Vieläkin siellä listalla ollaan. Siirtoikkunat vasta aukeaa, joten sitten näkee mitä tapahtuu. Kaksi vuotta on vielä sopparia jäljellä ja viihdyn seurassa ja Köpiksessä mainiosti. Itsellä ei ole kiire muualle, Hradecky kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Bröndby selvisi vahvan loppukauden turvin kolmen parhaan joukkoon ja pääsee taas eurokentille. Mikäli Hradecky jatkaa Bröndbyn maalin suulla, odottaa hän vahvaa kautta.

– Alkukaudesta meillä oli liikaa vuoristorataa. Syksy meni vielä haeskellen peliä ja tuli vähän odottamattomia tappioita. Kevät taas oli hyvää ja sen voimin noustiin kolmanneksi. Se lupaa hyvää tulevaisuuteen, että ollaan saatu peli kuosiin, Hradecky iloitsee.

Matti Heikkilä