Huuhkajien maalivahti Niki Mäenpää pelasi vahvan kauden seurajoukkueessaan VVV-Venlossa Hollannin divarissa. Miehen sopimus seuran kanssa päättyi menneeseen kauteen ja 30-vuotias maalivahti on jo neuvotellut siirrosta uuteen seuraan.

– Juttelen kolmen seuran kanssa. Brighton ja Nottingham Englannissa sekä Heerenveen Hollannissa. Tavoitteeni on ollut päästä Englantiin jo pidempään, mutta nyt olen keskittynyt viikon verran vain maajoukkuekuvioihin, enkä ole jutellut agenttini kanssa, Mäenpää valaisi SuomiFutis-sivuston haastattelussa torstaina.

Mäenpään mukaan neuvottelut ovat siirtyneet jo konkreettiselle tasolle.

– Olen saanut tarjouksia. Lähinnä on 2-3 vuotta seuroilta tarjottu. En ole nähnyt papereita edessäni, vaan olen saanut agentilta tietoa niistä. Katselen rauhassa, mutta pääpaino on nyt lauantain pelissä, Mäenpää vakuuttaa.

192-senttinen maalivahti haluaa seuraan, jossa ei tarvitse juuttua penkille, jotta paluu maajoukkueen ykkösmaalivahdiksi helpottuisi.

– Seuran pitää olla sellainen, että minä näen ainakin mahdollisuuden taistella ykkösvahdin paikasta. Näissä kaikissa kolmessa seurassa on se tilanne.

Jesse Happonen, Helsinki