Huuhkajien taival EM-karsinnoissa jatkui vaikeana, kun Unkari kävi hakemassa pisteet Olympiastadionilta 1-0-voitolla. Kannattajat protestoivat äänekkäästi Suomen otteita ja päävalmentaja Mixu Paatelaista pelin aikana ja sen jälkeen.

Maalivahti Lukas Hradeckyltä löytyi ymmärrystä faneja kohtaan, mutta korosti, että eroamisvaatimukset olisi voinut jättää myös pelin jälkeen.

– He voivat itse miettiä auttaako se ketään. Totta kai se vaikuttaa myös pelaajiin. He pitävät ääntä ja oli siellä tietenkin kannustustakin, mutta tuollaiset huudot voi jättää pelin jälkeen. En tietenkään kritisoi heitä ja ymmärrän kyllä heitä, Hradecky totesi ottelun jälkeen.

Paatelainen kertoi ottelun jälkeen, ettei aio erota päävalmentajan paikalta. Hradecky ei ottanut kantaa päävalmentajan asemaan.

– Se ei ole minun päätettävissä. Totta kai haluaisin, että Mixu jatkaa. Ymmärrän myös, että joukkuetta ja taktiikkaa kritisoidaan, kun ei ole tullut vaadittuja tuloksia. Se on yläkerran pojat, jotka niistä päättävät ja katsotaan mitä tapahtuu, Hradecky heitti.

Salttu Forsström