Huuhkajien keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj antoi kaikkensa 0-1 tappiossa Unkaria vastaan Helsingin Olympiastadionilla. Tappio oli viimeinen naula arkkuun Suomen EM-unelmalle.

Keskikentän taistelija oli yksi Huuhkajien parhaista pelaajista, mutta tälläkään kertaa miehen työntekoa ei palkittu, vaan pukukoppiin painuttiin päät painuksissa. Hetemaj jäi manailemaan hukattuja maalipaikkoja SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Yritimme kaikkemme ja taistelimme. Meillä oli paikkoja ja minulla oli paikka, mistä olisi pitänyt tehdä maali. Sitä meidän pitäisi nyt parantaa. Muuten meillä ei ollut Unkariin juuri eroa, muuta kuin että he iskivät sen maalin, Hetemaj harmittelee.

Huuhkajat olivat vaihtaneet ”joulukuusen” 4-2-3-1 muotoon, joka muutti hieman myös Hetemajn roolia.

– Meillä oli nyt vähän vähemmän pelaajia keskikentällä ja peli oli ehkä hieman suoraviivaisempaa. Siinä täytyi ehkä juosta nyt hieman enemmän.

Suomen faniryhmä huusi pitkin ottelua ja varsinkin ottelun päätyttyä ”Mixu ulos” huutoja. Huudot eivät olleet keskikenttäpelaajan mieleen. Hetemajlla on vielä kuitenkin täysi luotto päävalmentaja Mixu Paatelaisen valmennuskykyihin.

– Todellakin on. Mixu on hyvä valmentaja. Mixu on yrittänyt kaikkensa ja viedä suomalaista futista eteenpäin. Hän on yksi Suomen legendoista, joten ei ole kiva kuunnella tuommoista. Meidän pelaajien pitää nostaa omaa tasoamme.